Αγγελίες για γράψιμο: κειμενογράφοι, content writers, bloggers, αρθρογράφοι, μεταφραστές και συγγραφείς

αγγελίες, αρθρογράφος, δημοσιογράφος, κειμενογράφος, πλήρης απασχόληση, blogger,

το post ανανεώνεται συχνά


Το ινσάιτ: Αν όλα όσα ζητούν οι παρακάτω αγγελίες, σου φαίνονται κινέζικα, τότε καλύτερα ξεκίνα να διαβάζεις από εδώ. Αν όχι, καλή επιτυχία:

Οι αγγελίες που θα βρίσκεις εδώ είναι για bloggers, αρθρογράφους, μεταφραστές, κειμενογράφους, δημοσιογράφους και γενικά, συγγραφείς. Αφορούν γράψιμο είτε ως εσωτερικός υπάλληλος ή εξ αποστάσεως, για πλήρη και μερική απασχόληση ή ακόμη και ως freelancer ανά project.

Πάμε να δούμε τις αγγελίες:

1. Senior Copywriter/2. Copywriter /3. Copywriter Trainee - Socialab

Άγιος Δημήτριος, Αττική. Τρεις διαφορετικές αγγελίες σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες. Ρίξε μια καλή ματιά στην καθεμιά και δες ποια σου ταιριάζει:
1. Senior Copywriter
2. Copywriter
3. Copywriter Trainee


Copywriter - Tribe

Αθήνα, Αττική. Αν έχεις 1 χρόνο ή περισσότερο, προϋπηρεσία στη διαφήμιση, γνωρίζεις άριστα ελληνικά και αγγλικά, είσαι εξοικειωμένος/η με τα social media και την online επικοινωνία και θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας, θα χαρούμε να μας στείλεις βιογραφικό και δείγμα δουλειάς σου στο siata@tribe.gr. Το γράφει εδώ.

 Copywriter - Ogilvy

Αθήνα, Αττική. H πρώτη διαφημιστική στην Ελλάδα σύμφωνα με τη φετινή κατάταξη, ψάχνει κειμενογράφο. Δες εδώ όλα όσα ζητά και στείλε το συντομότερο αν το 'χεις! Τη βρήκα στη σελίδα τους, εδώ.

Junior Copywriter - Zonepage

Αθήνα, Αττική. Digital marketing εταιρεία στην Αθήνα. Θέλει μόλις 1 χρόνο προϋπηρεσία, πτυχίο και καλά αγγλικά. Τη βρήκα εδώ.

Creative Copywriter - Power Health

Βασική υπευθυνότητα της θέσης είναι η επιμέλεια και διαχείριση της κειμενικής επικοινωνίας της εταιρείας σε όλα τα μέσα προώθησης και επικοινωνίας (ABL&BTL), σε συνεργασία με το Marketing Management με στόχο την ανάδειξη και υλοποίηση του δημιουργικού στίγματος για το Positioning , την Ταυτότητα και την Επικοινωνία της εταιρίας και των προϊόντων της στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.  Δες όλα όσα ζητά εδώ.

Digital Copywriter /Social Media Expert - Luminous Design Group

Αθήνα. Ζητά 3-4 χρόνια εμπειρία, ιδανικά σε εργασιακό περιβάλλον γραφείου. Eμπειρία στο κομμάτι του social media marketing και στη δημιουργία περιεχομένου. Αποδεδειγμένη ικανότητα προφορικού & γραπτού λόγου Ελληνικής & Αγγλικής γλώσσας. Άριστη κειμενογαρφική ικανότητα & δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών στυλ. Δυνατότητα δημιουργίας περιεχομένου σε επίπεδο κειμένου, εικόνας, video. Εξοικείωση με έννοιες όπως SEO, optimized texts, keyword research, Google Analytics, social analytics tools, online marketing channels. Ικανότητες διαχείρισης πολλών task και οργάνωση του χρόνου σου, κάτω από σφιχτά deadline. Ικανότητες παρουσίασης και επικοινωνίας με πελάτες  Δες όσα ζητά, εδώ.

Συντάκτης / Copywriter

Αττική. Κλαδικό επιχειρηματικό περιοδικό – portal με 22ετή ηγετική παρουσία στον κλάδο του ζητεί συνεργάτη πλήρους απασχόλησης για τη σύνταξη εταιρικών παρουσιάσεων και κλαδικών αφιερωμάτων και για την παραγωγή διαφημιστικών καταχωρίσεων. Ο/Η συνεργάτης πρέπει να έχει προηγούμενη εμπειρία στο αντικείμενο είτε σε εφημερίδα και περιοδικό είτε σε websites, επιχειρηματική αντίληψη και ευχέρεια στη χρήση και την αξιοποίηση των social media. Απαιτούνται εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες και άριστη χρήση του γραπτού και του προφορικού λόγου, καθώς και ικανότητα παραγωγής περιεχομένου στοχευμένου σε διαφορετικές ομάδες παραληπτών στα ελληνικά και τα αγγλικά. Τη βρήκα εδώ.

Αρθρογράφος (εθελοντική θέση)  - Paoknews.gr

Θεσσαλονίκη. Ζητούν αρθρογράφο, λογικά που να το'χει με τα αθλητικά για την ομάδα αρθρογραφίας του paoknews.gr. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πτυχιούχος δημοσιογραφίας παρά μόνο βασικό προσόν, η σύνταξη ευανάγνωστων άρθρων με κατάλληλη στόχευση στην προσέλκυση των αναγνωστών. Ακόμη, δεν είναι απαραίτητη η γνώση χρήσης της πλατφόρμας. Στείλε στο email: info@paoknews.gr. 

Διάβασε ακόμη:


Πόσο να χρεώνω για το γράψιμο ως κειμενογράφος ή αρθρογράφος;

Το γράψιμο όπως και κάθε δημιουργική δουλειά δεν έχει τιμοκατάλογο. Αυτό όμως μπορεί να γίνει γιγάντιος πονοκέφαλος για κάποιον που ξεκινά και δεν έχει ιδέα από τις τιμές στην αγορά. Πόσο να χρεώσεις, πώς να χρεώσεις και τι ποσό έχει συνηθίσει ο πελάτης σου να πληρώνει;

Να παρατήσω τη δουλειά μου;

Η δουλειά απ΄το σπίτι και γενικά η δική σου δουλειά, είναι ένα όνειρο που επιτέλους καταφέρνεις κάπως να δρομολογήσεις. Πότε όμως είναι καλό να παραιτηθείς από την μόνιμη δουλειά σου και πότε όχι;

Κάνε τα γραπτά σου να ξεχωρίζουν

Το δικό σου κείμενο, οφείλει να ξεχωρίσει ακόμη κι αν μιλάει για το πιο βαρετό πράγμα. Διότι μόνο έτσι θα έχεις δουλειά. Εκτός από τα βασικά λοιπόν, που οφείλεις να τηρείς για να είναι σωστό το κείμενό σου, υπάρχουν και μερικά άλλα πράγματα που ίσως σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Απόφυγε αυτά τα λάθη ως freelancer

Ρίξε μια ματιά σε μερικά σημαντικά λάθη που ίσως κάνεις ως freelancer είτε σε σχέση με τους πελάτες σου, είτε με το περιβάλλον εργασίας ή ακόμη με τις χρεώσεις και τον τρόπο που κάνεις την ίδια τη δουλειά σου.

Θα ψώνιζες ποτέ από ανορθόγραφο e-shop;

Ένα e-shop ή μια επαγγελματική σελίδα με λάθη ή ατέλειες, συνειρμικά, υποσυνείδητα και ακαριαία θα διώξει τους περισσότερους πελάτες ή δυνητικούς πελάτες, από όσους τα εντοπίσουν.

SEO για συγγραφείς και αρθρογράφους. Οι κανόνες και οι τεχνικές.

Μάθε με απλά λόγια τί σημαίνει και πώς εφαρμόζεται το SEO από συγγραφείς και πώς να ξεχωρίσεις γράφοντας κείμενα φιλικά για τις μηχανές αναζήτησης αλλά πρωτίστως, για τους αναγνώστες.

Ακόμη: Δες τις top 40 διαφημιστικές εταιρείες του τόπου μας για φέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Direction Business Reports για να στείλεις το βιογραφικό σου, να ζητήσεις θέση πρακτικής ή γενικά, να παρακολουθείς τις νέες δουλειές που δημοσιεύουν.

Για την πρόοδό σου, τις επιτυχίες, τις απορίες σου και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς ή να αναλύσω, τα σχόλια είναι πάντοτε ανοιχτά ή μπορείς να μπεις στο γκρουπ Μεταξύ γραφιάδων by LWE και να πάρεις άμεσα απαντήσεις από τους γραφιάδες της παρέας.

 Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου